Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

GPS module koppeling

Een GPS module is een klein apparaatje met daarin een GPS antenne en een modem voor het mobiele netwerk.De GPS module controleert continu de positie, snelheid en richting wanneer een voertuig in beweging is. Op vaste intervallen stuurt de module over een GSM/GPRS netwerk deze informatie door naar onze centrale database in een beveiligd datacentrum te Amsterdam. Hier worden de gegevens verrijkt met informatie als; bezochte locaties, bezoektijden, rijtijden, reisduur, afstand, kilometerstand voertuig, etc. Via de interactieve web-applicatie kunt u als gebruiker 24 uur per dag de actuele en historische gegevens van een object op vragen.

Inbouwen van de GPS module

De GPS module die constant de positie van een voertuig doorgeeft is in alle gangbare voertuigen te installeren. Hiervoor zorgen onze inbouw partners. Tevens hebben we een uitgebreide set van installatie instructies voor allerhande voertuigen beschikbaar. Inbouw is overigens niet verplicht. Er zijn ook mobiele GPS modules verkrijgbaar. Deze modules hebben een eigen accu en kunnen op de 12v (sigaretten) aansluiting in het voertuig aangesloten worden. De mobiele module kan eenvoudig in een ander voertuig meegenomen worden. Let er wel op dat een sluitende kilometer registratie niet mogelijk is wanneer één module afwisselend in meerdere voertuigen gebruikt wordt.

Tracking overal in europa

Het volgen en registeren van voertuigen werkt in het buitenland precies zoals in Nederland en België. De enige vereiste is een GSM netwerk in het land waar het voertuig zich bevindt. In sommige gevallen is er geen roaming overeenkomst met een telecom provider in het betreffende land. In dat geval worden alle positiemeldingen gebufferd en later alsnog verwerkt. In alle EU landen is live tracking gewoon mogelijk.

Ga direct aan de slag!

Informeer naar de mogelijkheden om te bepalen welke GPS module voor u geschikt is. Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties