Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

Ritregistratiesysteem door heel Europa

Het automatische ritregistratiesysteem van Zakelijke Ritregistratie werkt real-time en zonder extra data kosten in vrijwel alle Europese landen. Op deze manier kunt u overal in Europa uw voertuigen en werknemers volgen. Dankzij de ingebouwde GPS module volgt u uw voertuigen en werknemers niet alleen, maar beveiligd ze automatisch ook! Hieronder vindt u een overzicht van de Europese landen die dekking bieden aan ons systeem. Het ritregistratiesysteem registreert ritten in alle landen, ongeacht de dekking.

Realtime volgen in de volgende landen

Wat als er geen live dekking is?

De kilometers en ritten van voertuigen worden altijd bijgehouden door het ons ritregistratiesysteem, ook als er in bepaalde landen geen ‘live’ dekking is. In dit soort situaties is het ‘live’ volgen van voertuigen helaas niet mogelijk. De gereden ritten verschijnen automatisch wanneer het voertuig zich weer in een land bevindt die wel live dekking aan het systeem biedt.

Ga direct aan de slag!

Ga direct aan de slag en volg, registreer en beveilig uw voertuigen door heel Europa. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties