Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

Heldere, gebruiksvriendelijke applicatie

De applicatie van Zakelijke Ritregistratie toont uw objecten, objecthistorie en rapportages op een gebruiksvriendelijke en heldere wijze. Met de applicatie volgt u overal ter wereld, waar u beschikking heeft over een internet verbinding, uw voertuig(en) op een overzichtelijke kaart.  Met de rapportage module genereert u eenvoudig fiscale rapportages. De moderne applicatie werkt op alle computers met een internetverbinding, ook op mobiele apparaten.

De applicatie is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid voorop en geeft u als gebruiker duidelijk inzicht in uw ritten en kilometer registratie. Dankzij het real-time volgen van voertuigen weet u altijd waar uw voertuigen en medewerkers zich bevinden en waar ze zijn geweest.

Beveiliging van objecten

U volgt niet alleen uw objecten met de applicatie, maar beveiligd ze natuurlijk ook direct. Doordat u altijd de locatie van uw objecten via de applicatie kunt achterhalen kunt u snel zien waar een voertuig is, ook wanneer deze gestolen is.

Rapportages genereren

In de applicatie kunt op eenvoudige wijze rapporten genereren van voertuigen en gereden routes. Binnen de applicatie kunt u zelf aangeven dat deze rapportages automatisch op vaste intervallen worden aangemaakt zodat u deze op de aangegeven moment automatisch ontvang. Zo kunt u instellen of uw dagelijks, wekelijks of maandelijks een actueel rittenregistratie, fiscaal of draai uren rapport krijg toegestuurd. Rapportages kunnen worden geëxporteerd naar PDF, Excel en tekst.

Waarom Zakelijke Ritregistratie?

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties