Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

Altijd en overal grip op uw wagenpark

Met het systeem van Zakelijke Ritregistratie is het nog nooit zo makkelijk geweest om uw wagenpark te beheren. Het systeem geeft u 24 uur per dag overzicht over uw gehele wagenpark. Alles werkt via internet, als applicatie vorm, waar u overal ter wereld makkelijk en snel op kunt inloggen. Binnen deze applicatie kunt u eenvoudig uw gehele wagenpark volgen, beheren en aansturen. Door de moderne uitwerking van de applicatie voelt deze aan als een soepele desktop applicatie, snel en betrouwbaar.

Er zijn verschillende modules beschikbaar en deze worden allemaal standaard mee geleverd. U kunt met de historie module alle ritten van uw voertuigen nog eens na kijken en inzicht krijgen in afgelegde kilometers, gestopte locaties, snelheden en nog veel meer. Met de rapportage module zorgt u ervoor dat u snel en simpel complete rapportages kunt uitdraaien van uw voertuigen en/of werknemers. Al deze rapportages kunt u daarna direct opsturen naar de fiscus of gebruiken voor uw eigen administratie.

Alle ritregistratie modules op een rijtje

Voertuig beveiliging en geofencing

Dankzij de koppeling tussen de GPS module en de online applicatie weet u altijd waar uw voertuigen zich bevinden. De GPS module geeft continu de locatie van uw voertuigen door en communiceert deze door naar de online applicatie. Op een overzichtelijke kaart ziet u dan duidelijk waar de voertuigen zich op dat moment bevinden.

Via de officiële beheer module kunt u alles van uw digitale wagenpark beheren. Teken virtuele gebieden op de kaart met de geofence tool en koppel deze aan alarm acties. Zo is het mogelijk om bij het binnenkomen en/of uitgaan van een virtueel gebied met een bepaald voertuig automatisch een e-mail en sms te krijgen. Op deze manier beveiligd u automatisch uw voertuigen tegen diefstal. Ook kunt u hierdoor bijvoorbeeld zien of uw bedrijfswagens ook in het weekend gebruikt worden en direct een alarm krijgen wanneer dit geconstateerd wordt. Of baken bepaalde gebieden af voor uw medewerkers en ontvang direct een alarm wanneer een van uw medewerkers tijdens werktijd op een bepaalde locatie komt waar hij/zij niet hoort te zijn.

Veilige opslag tracking data

Alle meetgegevens worden opgeslagen in een beveiligd datacentrum te Amsterdam. Bovendien is het in de applicatie mogelijk om privé ritten af te schermen: er worden dan wel kilometers geregistreerd, maar locaties worden niet opgeslagen. Met die instelling zijn details van ritten buiten werktijd niet zichtbaar in de applicatie.

Ook overal uw voertuigen volgen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van het systeem en laat u overtuigen. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website.

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties