Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

Veilige opslag tracking data

Alle meetgegevens worden opgeslagen in een beveiligd datacentrum te Amsterdam. Op deze manier zijn uw opgeslagen tracking gegevens altijd veilig en beschikbaar wanneer u deze nodig heeft.

Bovendien is het in de applicatie mogelijk om privé ritten af te schermen: er worden dan wel kilometers geregistreerd, maar locaties worden niet opgeslagen. Met die instelling zijn details van ritten buiten werktijd niet zichtbaar in de applicatie.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het systeem van Zakelijke Ritregistratie. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties