Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

GPS tracking device

Het systeem van Zakelijke Ritregistratie werkt samen met een GPS tracking device. Binnen het platform zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot het toepassen van verschillende GPS apparatuur. Wij werken samen met een groot deel van de GPS tracking device leveranciers. Afhankelijk van het voertuig en de toepassing is er voor iedere tracking en kilometer registratie wens een passend apparaat verkrijgbaar. Vrijwel alle apparaten zijn erg energie zuinig en kunnen op vrijwel alle voertuigen worden toegepast, groot of klein.

De naadloos te integreren GPS apparatuur peilt heel nauwkeurig op vaste intervallen de positie van de objecten en stuurt deze coördinaten vervolgens automatisch via GPRS door naar het beveiligde netwerk. Het is dus niet nodig om gegevens handmatig uit te lezen! Alles gaat geheel automatisch.

Beveiligen met GPS tracking device

Naast een standaard voertuig GPS tracking device zijn er ook speciale GPS tracking devices voor beveiligingsdoeleinden. Deze devices hebben een extra accu die ervoor zorgt dat het GPS tracking device van stroom blijft voorzien wanneer de normale hoofdaccu leeg is. Door deze extra accu blijft de positie van het voertuig of object bekend. Tegenwoordig zijn deze apparaten in allemaal kleine formaten verkrijgbaar, zodat ze onzichtbaar geplaatst kunnen worden.

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties