Zakelijke Ritregistratie

Werk 24 uur per dag efficiënt en snel met de prachtig vormgegeven webapplicatie van Zakelijke Ritregistratie, waar ook ter wereld. Houdt altijd en overal grip op uw wagenpark.

Uitgebreide rapportage software

Met de historie module bekijkt u eenvoudig waar uw voertuigen zijn geweest. Ga terug in de tijd en krijg een exact overzicht van alle bewegingen van uw voertuigen. Alle ritten zijn overzichtelijk weergegeven en per rit klikt u door naar alle details. Bekijk snelheden, richtingen en locaties in een prachtig vormgegeven applicatie. Bepaal start- en stoptijden, maar ook de werktijden van uw medewerkers. Werktijden van medewerkers kunnen eenvoudig aan de hand van rapporten gecontroleerd worden. Hierdoor zijn uren declaraties eenvoudig na te gaan. Bovendien zijn tal van extra’s mogelijk zoals temperatuur en peilniveau sensoren.

Heldere, fiscaal goedgekeurde rapportages

Wilt u echt het fijne weten van uw wagenpark? Genereer dan rapporten via de rapporten module. Kies zelf van welke voertuigen en over welke tijdspanne de rapporten u de rapport wilt ontvangen. Genereer tekst, excel en PDF rapportages zoals u dat wilt. Er is een dozijn aan verschillende rapportages aanwezig: bezoektijden rapport, ritten rapport, fiscaal rapport (ideaal voor de kilometer declaratie bij de fiscus) en nog veel meer.

Ook aan de slag met automatische ritregistratie?

Neem contact met ons op voor de mogelijke toepassing van onze rapportage software binnen uw onderneming. Met het systeem kunt u eenvoudig en overzichtelijk bewijslast aan uw klanten overhandigen. Werkuren, ritten en bezorgingen zijn keurig gespecificeerd. Vraag naar de mogelijkheden.

Begin vandaag nog met besparen. Neem contact met ons op!

Bespaar op tijd, geld en ga milieubewuster om met uw wagenpark

Het unieke systeem van Zakelijke Ritregistratie

“ Sinds ik in 2009 begonnen ben met het gebruik van het systeem van Zakelijke Ritregistratie heb ik veel meer tijd voor andere zaken. Waar ik voorheen altijd bezig wat met m’n kilometer declaratie kost het me nu totaal geen tijd meer. Iedere week draai ik een rapport uit en ben ik weer klaar. Een echte aanrader voor iedere ondernemer! ”

Zakelijkeritregistratie referenties